آ
-
آبیاری تکمیلی
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
-
آنتیاکسیدان
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
ا
-
ارزیابی حسی
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
-
استراز
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
ایندول بوتریک اسید (IBA)
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
-
انرژی تجدیدپذیر
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ب
-
بستر کشت
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
پ
-
پیت
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
-
پتاسیم
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
ت
-
تولید چای
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
چ
-
چای
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
-
چای
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
-
چای
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
-
چای
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
-
چای
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
ح
-
حسی
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
خ
-
خواص فیزیکوشیمیایی
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
د
-
درصد جوانهزنی
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
-
دمای بهینه
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
-
دمای پایه
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
ر
-
رابطه ژنتیکی
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
-
رشد
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
ز
-
زیستسنجی
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
س
-
سایبان
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
-
ساپونین
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
سرعت جوانهزنی
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
ش
-
شاخصهای انرژی
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
شاخصهای کیفی چای
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
ض
-
ضایعات
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
ع
-
عصاره چای سبز
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
-
عملکرد
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
ف
-
فرآوری
بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
ق
-
قلمه
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
ک
-
کرم ویفر
استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
-
کشاورزی پایدار
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
کشت بافت
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
-
کشت بافت
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
-
کیفیت
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
-
کنههای خسارت زا
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
کود زیستی
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
گ
-
گلخانه
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
م
-
مارکرهای مولکولی
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
-
ماسه
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
-
متابولیت ثانویه
تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
-
محلولپاشی عناصر غذایی
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
-
مرزه تابستانه
اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
مرکبات
کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
-
منابع انرژی
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ن
-
نفتالین استیک اسید (NAA)
کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
و
-
ورمیکولیت و هوگلند.
تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
ی
-
یکنواختی
بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد