نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری تکمیلی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • آنتی‌اکسیدان استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

ا

  • ارزیابی حسی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • استراز تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • ایندول بوتریک اسید (IBA) کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
  • انرژی تجدیدپذیر ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ب

  • بستر کشت کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]

پ

  • پیت تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • پتاسیم تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]

ت

  • تولید چای ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

چ

  • چای تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • چای کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • چای تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • چای بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
  • چای بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]

ح

  • حسی استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]

خ

د

  • درصد جوانه‌زنی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • دمای بهینه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
  • دمای پایه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]

ر

  • رابطه ژنتیکی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • رشد کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]

ز

  • زیست‏سنجی تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]

س

  • سایبان کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • ساپونین تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • سرعت جوانه‌زنی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانه‌زنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدل‌های دوتکه‏ای، دندان‌مانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]

ش

  • شاخص‌های انرژی ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
  • شاخص‌های کیفی چای بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]

ض

  • ضایعات بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]

ع

  • عصاره چای سبز استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • عملکرد تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]

ف

  • فرآوری بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]

ق

  • قلمه کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]

ک

  • کرم ویفر استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
  • کشاورزی پایدار اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • کشت بافت تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • کشت بافت بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • کیفیت تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
  • کنه‏های خسارت زا تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • کود زیستی اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]

گ

  • گلخانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]

م

  • مارکرهای مولکولی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
  • ماسه تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
  • متابولیت ثانویه تاثیر ساپونین بذر‌ چای بر مرگ و میر، ویژگی‏های زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا ‏کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
  • محلول‌پاشی عناصر غذایی بهبود شاخص‌های کیفی چای با محلول‌پاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
  • مرزه تابستانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانه‌ای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
  • مرکبات کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • منابع انرژی ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغ‌های مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]

ن

  • نفتالین استیک اسید (NAA) کاربرد تنظیم کننده‌های رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمه‌های گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]

و

  • ورمی‎کولیت و هوگلند.‏ تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]

ی

  • یکنواختی بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]